lørdag den 5. november 2011

Hos frederikke

Kære Jelly J
Ligenu sidder jeg på frederikke's værelse i Kbh og blogger. Det lyder virkelig som om et vindue står åbent fordi her larmer så meget, så tit. Men det er der ikke. og vi har haft det rigtig hyggeligt igår. Idag skal jeg så hjem til kvistgård, hvad tid aner jeg ikke x3 Nu gider jeg altså ikke skrive mere, for der er ikke så meget at sige.
Din Ida Bruun

torsdag den 3. november 2011

Om mig.

Kære Jelly J
Jeg vil starte med at skrive om mig selv. Jeg er en pige ved navn Ida, med en svær alder - nemlig elleve. Trods min alder er jeg utrolig moden. Jeg har ikke så mange veninder, da jeg er så moden og ikke rigtig "leger" mere. Jeg har dog én barnlig interesse. Dukker. Men ikke bare bratz eller barbie dukker, men pullips. Det er uvuderlig smukke dukke, til 500-1300,- De er håndlavede, og der bliver ikke bare ved med at komme flere af samme slags, men når det antal der er lavet er væk - så er de væk. Min yndlings sport er batminton. Jeg har fødselsdag, d. 27 november. det vil sige - SNART! Jeg har facebook, flickr, msn, og gsm.. Jeg syntes egentlig gsm er lidt barnlig, men jeg har fået en god stak meget gode veninder derinde, og det viser sig at det ikke er så barnligt alligevel. Jeg vil også skrive lidt om klassen; jeg starter med pigerne:
Frederikke: Frederikke, er min bedste veninde. Eller - en af mine bedste veninde. Hun er utrolig flabet, men på en god måde. Hun er høj, meget tynd, har blond hår, og blå øjne.
Miriam: Miriam har flyttet skole, til vores skole. Hun virker nogengange meget glad, og nogengange meget trist. Hun har fregner, brunt hår og blågrønne øjne.
Asta: Asta kan åbenbart veldig godt lide mig. Hun er nogengange lidt overgiret; ligesom Janni men god nok på den anden side. Hun har meget lyst blond hår, og blå øjne.
Maya: Maya kan jeg ikke lide.. Vi er vidst ikke så vilde med hinanden. Der er ikke så meget at sige om hende. Hun er udlendinge, og har brunt hår, er buttet og har brune øjne.
Line: Line var engang en virkelig sød pige; Men nu render hun bare i røven på maya hele tiden. Vi har været bedste veninder engang, men pludselig gik der noget galt. Hun har kryllet brunt hår, og brune øjne. Hun er MEGET mager.
Janni: Janni kan godt være noget irreterende. Hun har også flyttet skole hertil; de mobbede hende vidst lidt på den anden skole. Hun kan godt lide mig, og hun er vel O.K. Hun er MEGET høj, tynd og har langt leverpostejfarvet hår. Hun har lysebrune øjne.
Christine og sofie: Dem skriver jeg sammen, fordi de minder SÅ meget om hinanden. De er dog også  bedste veninde og kun sammen - ALL THE TIME! de er begge så perfekte. Høflige, laver altid lektier, drikker ikke engang redbull, og er god til ALTING! Sofie har kryllet leverpostejfarvet hår, og blå øjne. Christine gælder det samme, men hun har glat hår og frejner.
Og så er der mig; som har sort hår (farvet self.) Og åbenbart er meget populær... Jeg har brune øjne :-)

DRENGENE:
Kasper: Kasper er meget glad for nøgne damer - selvom han kun er 12. Han er med i det jeg kalder for drengebanden. Han har kryllet brunt hår, og bambi øjne. Han er meget lav. Cirka et hovede lavere end mig. Da han ankom var jeg MEGET forelsket i ham, men ikke mere. Frederikke har været kærster med ham. han har også flyttet skole hertil.
August: August og jeg driller lidt hinanden. Kun for sjov self. Han kan godt være lidt egoistisk, men er også ret sjov engang imellem. Han har fregner, orange øjne(lidt grønne i det) og brunt hår. Han er lidt højere end mig.
William: William er ret buttet. Han er med i drengebanden (det er august for øvrigt også) for at gøre det klart, har han virkelig dårlig humor. Ikke sort.. bare dårlig. han har blond hår, fregner og blå øjne (tror jeg)
Sebatian: Sebatian er også med i drengebanden. Der er ikke så meget at sige om ham. Han har blond hår, blå øjne og er lav.
Jakob: jakob ligner en fra spanien. Han ser ret godt ud, er lav og har et sødt smil. han har brunt hår, og bambi øjne, ligesom kasper.
De andre drenge i klassen er ikke værd at skrive om; saim, lucas, tobias, andreas og victor montell. (Ja han er i familie med maria montell som han blære sig aaalt for meget med)
Det var vidst alt for denne gang,
Din Ida Bruun.

Jelly J

Hvorfor Jelly J? Det er engelsk, og er et kunstnernavn, som jeg vil bruge vis jeg en dag skal blive noget indenfor musik, kunst eller skuespil, da det er de 3 ting jeg allerhelst vil. Jelly J vil være min ven, min familie - min blog. Jeg vil skrive herinde som en dagbog, og jeg vil håbe på at få et par få faste læsere.

OBS OBS OBS!: Jeg vil ikke skrive hver dag, men kun når der sker noget specifikt.